teràpia neural

“La Terapia Neural és medicina reguladora: alleuja i resol dolències eliminant bloquejos i reestablint l’equilibri en l’organisme”
Com funciona?
Treballem amb el sistema nerviós autònom: ell s’encarrega de transmetre informació als teixits i als òrgans, influint sobre el seu funcionament. Els bloquejos en el sistema nerviós autònom generen també bloquejos als teixits i als òrgans, que deixen de funcionar com cal, moment en que apareixen símptomes de malalties.
La teràpia neural ens ajuda a eliminar els bloquejos acumulats i a reestablir l’ordre i l’equilibri en el sistema nerviós i per tant, també, en la funcionalitat de l’organisme .
Els bloquejos poden ser deguts a cirurgies, transtorns posturals, problemes dentals, estrès, alimentació, traumatismes, infeccions, emocions, etc… i moltes vegades no són aparents per la persona.
Com s’aplica?
Consisteix en realitzar petites infiltracions sota la pell i fàscies amb procaïna o lidocaïna, un anestèsic local simple, a dosis molt baixes.

Qui fa Teràpia Neural?
És una terapia aplicada per metges i infermeres formats específicament en terapia neural.

En quins casos serveix?
Ens ajuda en moltes dolències i malalties d’origen divers, ja que el sistema nerviós autònom està present en tot el cos.
Així, en una mateixa sessió, poden alleujar-se o desaparèixer diverses dolències que aparentment no tenen relació entre elles.

Per llistar-ne algunes:
Migranyes, dolors articulars i generals, dolor crònic, contractures musculars, fatiga, insomni, transtorns de l’aparell digestiu, al.lèrgies, asma, malalties de l’aparell respiratori, malalties autoimunitàries, cicatrius complicades, sinusitis, infeccions d’orina, problemes ginecològics, transtorns del tiroides, tinnitus, afonia, demència, estats neoplàsics, transtorns de l’estat d’ànim i ansietat, problemes dentals, amigdalitis,….